Små ovnbagte kartofler med pancetta og krydderurter
Giv kartoflerne masser af smag med blandt andet pancetta og citronskal.
4
Ingredienser
- 800 g små kartofler
- olivenolie
- salt og peber
- 250 g pancetta eller god tør-saltet bacon
- 3 fed hvidløg
- ½ bundt frisk kørvel eller basilikum
- 1 tsk citronskal, revet
- lidt tørret knust chili
Sådan laver du ovnbagte kartofler med panchetta:
- Skrub kartoflerne, og kom dem i et ovnfast fad sammen med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne cirka 35 minutter ved 200 grader, til de er møre og let gyldne.
- Skær imens pancetta eller bacon i mindre stykker, og steg det gyldent og sprødt på en pande.
- Pil og hak hvidløgene fint, og pluk kørvel eller basilikum.
- Kom hakket hvidløg, revet citronskal og tørret knust chili over kartoflerne, når de er færdige, og drys med pancetta og plukket kørvel.
- Server de ovnbagte kartofler til kyllingesalaten med rodfrugter, og spis rødbedesalat til.
PRØV OGSÅ: Fladbrødspizza med mozarella og peberfrugt