Toast: Pan bagnat

Lækker toast: Pan bagnat

Toast kan både være søde og salte og kan fyldes med så gode sager, at det kan udgøre et helt måltid.

Pan bagnat til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 200 g kartofler
  • 200 g grønne bønner
  • 2 æg
  • 2 tomater
  • ½ agurk
  • 1 romaine
  • 2 spsk. sorte oliven
  • 200 g tun i olie
  • 2 spsk. Hellmann mayonnaise
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 4 boller

Sådan laver du pan bagnat

  1. 1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. I de sidste 5-6 min. koges de grønne bønner æggene med, til æggene er hårdkogte.
  2. 2. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver. Hak de hårdkogte æg.
  3. 3. Skær tomater i både og agurk i tern. Snit salaten fint, skyl den, og slyng den tør. Bland det hele sammen til en salat sammen med oliven.
  4. 4. Mos tunen med en gaffel, og bland i salaten
  5. 5. Rør mayonnaisen med sennep. Rør olivenolien i, lidt efter lidt, til dressingen er cremet og mayonnaiseagtig i konsistensen. Smag til med salt og peber.
  6. 6. Rist bollerne i en toaster, eller lun dem i ovnen. Flæk bollerne, og kom dressing og salat nicoise i, og klap dem sammen.