Lækker risengrød − helt uden mælk
Er du mælkeallergiker, eller prøver du bare at undgå mælkeprodukter? Bare rolig, du kan sagtens få risengrød alligevel. Denne opskrift er baseret på mandelmælk. Sød, blød og helt som du kender den – men uden en snert af mælkeprodukt. Mm...
Risengrød uden mælk til 4 personer
Total:1 time 30 minutter
Risengrød med mandelmælk
- 0,5 dl vand
- 1 l mandelmælk
- 2 dl grødris
- 1 tsk salt
- Kanel
- Sukker
- Smør
Sådan laver du risengrød uden mælk
- 1. Bring vand og mælk i kog.
- 2. Rør jævnligt, og drys så grynene i sammen med salt.
- 3. Kog ved svag varme under låg i 30 minutter. Rør med jævne mellemrum.
- 4. Stil i høkasse ca. 1 time (eller under et par lune dyner).
- 4. Server med smør og kanelsukker.