-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
Den lækreste lille forret eller appetizer, som det gælder om at kunne finde en festlig anledning til at nyde, og som kan være en blid start for dem, som endnu ikke har overgivet sig til de rå østers. Et glas champagne eller cava til er ikke af vejen.
4
Ingredienser
- Brunet smør:
- 100 g smør
- 1 skalotteløg, finthakket
- 50 g ribs, let moste
- Brunet smør:
- Smelt smørret, og lad det simre på varmen, til det er brunt og dufter af nødder. Tag gryden af varmen, og tilsæt skalotteløg og ribs.
- Servering:
- 12 østers
- Lidt grønne krydderurter til pynt, f.eks. persille eller basilikum
Sådan gør du
- Åbn østersene, og læg dem på en bageplade eller grillrist med en plade under. Lad lidt af østerssaften blive tilbage i skallerne. Kom en skefuld brunet smør på hver østers. Grill i ovnen i 2 minutter, til østersene lige netop er tilberedt men endelig ikke længere tid.
- Pynt med grønne krydderurter ved servering.
PRØV OGSÅ: Nøddebrød
PRØV OGSÅ: Chili sin carne
PRØV OGSÅ: Quesadillias avokado og bønnesalat