Sådan laver du lun minigrønkål med blød gedeost og honning

Lun minigrønkål med blød gedeost og honning

Minigrønkål er spæde grønkålsblade, der er skønne, smagfulde og strutter af sundhed og perfekte i salater, pestoer eller efter en hurtig tur på panden. De fås i velassorterede supermarkeder og grønthandlere. Prøv salaten til grillet kød.

Ingredienser

  • Tilbehør til 2 personer
  • 2 fed hvidløg
  • lidt olivenolie
  • 250 g minigrønkål
  • salt
  • 75 g blød gedeost
  • 2-3 spsk flydende honning

Sådan laver du lun minigrønkål med blød gedeost og honning

  1. Snit hvidløget i tynde skiver. Rist det i lidt olivenolie på en varm pande, det må gerne blive lysebrunt. Kom grønkål på, og steg ganske kort, ½ -1 minut. Smagtil med salt.
  2. Anret straks kålen på et fad, top med brud af gedeost, og dryp med honning.
  3. Servér straks.