Lynstegt oksemørbrad med parmesan og rødbedecrudité
Der er dømt hverdagsluksus med oksemørbrad, der er lynhurtigt tilberedt.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g oksemørbrad
- salt og peber
- 6 rødbeder/bolsjebeder
- isterninger
- 100 g salat
- 1 bundt bredbladet persille
- 100 g parmesan
- god olivenolie
- brød til servering
Sådan laver du oksemørbrad
- Del oksemørbraden i to på den lange led og skær eventuelle sener og fedt af. Varm en pande godt op, kom lidt smør på og steg oksemørbraden et par minutter på hver side – hele vejen rundt. Drys med salt og peber. Skær det næsten rå kød i tynde skiver med en skarp kniv.
- Skær rødbederne i helt tynde skiver på en mandolin eller med en skarp kniv – de behøver ikke blive skrællet først, bare vask dem grundigt. Læg skiverne i en skål med vand og isterninger, så bliver de helt sprøde.
- Pluk persillen og anret sammen med salat, rødbeder og kød. Drys grofthakket parmesan ud over og dryp med godt med olivenolie.
- Se også opskrift på Grillet kalvefilet med tunsauce og citron.