Sukkerfri brunkager
Her får du Michelle Kristensens lækre opskrift på sukkerfrie brunkager med masser af krydderier og smag af jul.
Ca. 25 stk. sukkerfri brunkager
Total:25 minutter
Ingredienser
- 150 g mandelmel
- 2 tsk. kanel
- 2⁄3 tsk. nelliker
- 2⁄3 tsk. stødt ingefær
- 1 dl hakkede mandler
- 1 spsk. pistacienødder
- 1 æggehvide
- 40 g kokosolie
- 2 spsk. agavesirup
Sådan bager du sukkerfri brunkager
- Bland mandelmel, krydderier og de hakkede nødder sammen og tilsæt de våde ingredienser.
- Ælt det hele godt sammen og læg dejen på frys i et par timer. Når dejen er næsten frossen, skæres den i tynde skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 8 minutter.
- Brunkagerne kan holde sig i en kagedåse i en uges tid.
- Husk: Dejen kan fryses.