Nem kartoffelpizza
Kartoffelpizza er en nem og super lækker spise, som slet ikke er svær at lave. Har du rigtigt travlt, kan du bruge færdig pizzadej. Få opskriften på kartoffelpizza her:
Nem kartoffelpizza til 4 personer
Ingredienser
- Opskriften indeholder sponsorerede links
- Ca. 300 g kartofler i tynde skiver
- 1 portion pizzadej, cirka 275 g, køb den færdig,
- eller find Grundopskrift på pizzadej her
- lidt olivenolie
- 2-3 stilke frisk oregano eller lidt tørret
- ca. 125 g frisk mozzarella
- salt
- 2 spsk marinerede oliven, grofthakkede
Sådan laver du nem kartofflepizza
- Sæt ovnen på den højeste temperatur, og sæt gerne en pizzasten i ovnen, hvis du har en. Alternativt en bageplade.
- ► Med en bagesten bliver din pizza sprød på den helt rigtige måde. Se det store udvalg af pizzasten og bagesten hos KitchenOne
- Vask kartoflerne, og skær dem i fine, tynde skiver.
- Rul pizzadejen tyndt ud på et stykke bagepapir, og pensl bunden med lidt olivenolie.
- Drys lidt oregano over. Riv eller ”pluk” osten, og fordel 2/3 på bunden. Krydr med lidt salt. Dæk bunden med kartoffelskiverne, så de lige rammer hinanden.
- Dryp lidt olivenolie over, og bag pizzaen i ca. 15 min i ovnen.
- Top med de marinerede oliven, lidt mere oregano og salt.