Påskeferien giver tid til at være en lille smule mere kreativ ved køkkenbordet end i den travle hverdag. Her får du derfor to opskrifter, der kræver (en lille smule!) fingersnilde – og der er juhu-garanti hos ungerne!
Bland mel og bagepulver, og rør resten af ingredienserne i. Strø masser af mel på bordet, og rul dejen ud i ca. 3 mm tykkelse. Skær små ’æg’ ud med en oval kageform. Lav et lille hul i midten af halvdelen af æggene.
Bag dem i ca. 15 min. ved 150 grader, og lad dem køle af. Drys en blanding af flormelis og vanilje på æggene med huller. Smør lemon curd på æggene uden huller, og læg de andre ovenpå. Vips, fine smilende påskeæg!
gallery2billeder
Harescones
Det skal du bruge
250 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
30 g sukker
Revet citronskal
50 g koldt smør
100 ml kærnemælk
1 æg
Sådan gør du
Bland mel, bagepulver, salt og sukker. Riv citronskallen, og bland den med smør, mælk og æg. Drys mel på bordet, og rul dejen ud. Stik kager ud med sjove forme, fx en hare.