Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
Det behøver bestemt ikke at være besværligt at lave sine egne hjemmelavede påskeæg. Her får du en nem opskrift, så alle i familien kan være med til at lave de fineste påskeæg med marcipan, chokolade og kokos.
Ca. 10 påskeæg
Ingredienser
Det skal du bruge til nemme påskeæg
- 200 g ren rå marcipan
- 2 spsk kokosmel
- 2 spsk appelsinsaft eller -juice
- 150 g lys chokolade
- Pynt: Lidt kokosmel
Sådan laver du nemme påskeæg
- Ælt marcipan sammen med kokosmel og 2 appelsinsaft eller -juice. Form ca. 10 æg.
- Smelt den lyse chokolade i stykker i en skål over vandbad.
- Lad chokoladen køle lidt og rørc i den, til den er tyktflydende. Dyp æggene i den smeltede chokolade med to gafler.
- Lad dem dryppe lidt af og sæt dem på bagepapir. Drys med lidt kokosmel, inden chokoladen størkner.
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee