Pasta med grillet ratatouille, salvie og kylling
Frankrig og Italien grænser op til hinanden og har derfor mange fællesnævnerne i deres køkken. I denne ret får pastaen selskab af den kendte provencalske rataouille.
4
Ingredienser
- Ratatouille:
- 3 fed hvidløg
- 1-2 grønne squash
- 1 aubergine
- 1 peberfrugt
- olivenolie
- salt og peber
- 2-3 tomater
- lidt balsamico
- 3 kyllingebrystfileter
- blade af 2-3 kviste salvie
- 500 g frisk pasta eller 300 g tørret pasta f.eks. pastaskruer eller penne
- Tilbehør:
- Parmesan og sorte oliven
Sådan laver du Pasta med grillet ratatouille, salvie og kylling
- Ratatouille:
- Pil hvidløg, og hak det fint. Skær squash og aubergine i ½ cm tykke skiver. Halver peberfrugt, og fjern kernerne. Vend squash, aubergine og peberfrugt med lidt olivenolie, og grill eller pandesteg dem let møre. Krydr med salt og peber. Skær det grillede grønt i mindre stykker, og skær tomaterne i små tern. Vend det med de grillede grøntsager, og krydr med balsamico, salt og peber.
- Skær kyllingekødet i store tern, og steg det 6-7 minutter på hver side, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt, peber og hvidløg. Skub kødet lidt til side. Kom ekstra olie på, og steg salviebladene kort, til de er sprøde på begge sider. Vend kyllingen med de stegte salvieblade.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra, og vend pastaen med lidt olivenolie og friskkværnet peber.
- Server straks med grillet ratatouille, salvie og kylling. Drys eventuelt med parmesan eller anden ost, og server oliven til.