Opskrift på pasta med ramsløgpesto og bagte tomater

Pasta med ramsløgpesto og bagte tomater

Herlig pastaret med forårets første grønne skud.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 500 g små tomater
  • 100 valnødder
  • 10 blade ramsløg
  • 1 lille bundt persille
  • 100 g parmesan
  • 2 dl olivenolie
  • salt
  • 500 g pasta

Sådan laver du pastaretten

  1. Kom tomater og valnødder på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader. Valnødderne skal have ca. 10 min, tomaterne ca. 20 min.
  2. Hak valnødder, ramsløg, persille og parmesan grundigt og bland det hele sammen i en skål. Rør olivenolie i og smag pestoen til med salt.
  3. Kog pastaen og hæld vandet fra, men lad den blive i gryden. Vend pastaen med tomater og pesto og servér.
  4. Se også opskrift på Løgsuppe.