Pastasalat med laks og kokos
Mættende, smagfuld og proteinrig salat, der samtidigt indeholder lidt langsomme kulhydrater. Mængden er afstemt til, at du træner.
4
Ingredienser
- 120 g penne pasta, fuldkorn
- 400 g røget laks
- ½ spidskål
- 60 g kokoschips/flager
- 200 g tomater, fx gule cherrytomater
- 2 sølvbeder
- 3 spsk hasselnødolie
- saften fra en limefrugt
- 1 knsp stødt muskatnød
- 1 knsp karry
- salt og peber
- friske urter til pynt (fx koriander eller kørvel)
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Skær laksen i tykke skiver. Snit spidskålen fint, delt tomaterne og skær sølvbederne i fine stave. Bland det hele med laksen, kokoschips og den afdryppede pasta.
- Rør hasselnøddeolie med limesaft, karry og muskatnød. Smag til med salt og peber, og hæld over salaten. Pynt med frisk koriander, og servér – evt. med en smule hytteost on the side. (430 kcal)
LÆS OGSÅ: Lækre retter med fisk