Quinoa med grønt, ristede tomater & røgede mandler
Supersalat.
4
Ingredienser
- 1,5 dl quinoa
- 3 dl vand
- 1 spsk olivenolie
- citronsaft
- salt, peber
- 250 g grofthakkede broccoli
- en god håndfuld rucola
- 1 udkernet, grofthakket aromatisk pære
- 150-200 g kogte, grønne snittede bønner
- 75 g smuldret feta
- 25 g røgede mandler
- 250-300 g tomater på stilk
- 1 tsk olivenolie sukkerærtespirer
- Sådan gør du: Kog quinoa efter anvisningen, lad den afkøle, og smag til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Bland den kogte quinoa med de øvrige ingredienser. Smag til med yderligere krydderier, og drys mandlerne over. Rist tomaterne i en smule olie, til de begynder at safte. Læg dem oven i salaten til sidst, og drys med sukkerærtespirer.
- ● ● ● Energi pr. person: 320 kcal, fedt 30%, protein 21%, kulhydrat 49%