Risengrøds-klatter

Risengrøds-klatter

Risengrød i overskud kan bruges til skønne, gammeldags risklatkager. En sikker succes hos både børn og voksne.

12 klatkager

Risengrøds-klatter

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 rest risengrød
  • (ca. 400 g)
  • 1 æg
  • 2 spsk mel
  • 1 usprøjtet citron
  • 50-75 g rosiner (eller soltørrede tranebær eller lidt grofthakket tørret frugt)
  • 15 g smør
  • Tilbehør: flormelis, syltetøj eller æblegrød

  1. Rør den kolde grød med sammenpisket æg, mel og fintrevet citronskal.
  2. Tilsæt frugt og bag dejen som små klatter på en pande med smør.
  3. Servér med flormelis, syltetøj eller æblegrød.