Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta

Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta

Lækker suppe med krydret chorizo på toppen - mums!

1

Ingredienser

  • 150 g rødbede
  • 100 g gulerod
  • 50 g pastinak
  • 25 g løg
  • 2½ dl vand
  • 1 tsk bouillonpulver
  • ½-1 fed hvidløg
  • 1 spsk æblecidereddike
  • salt
  • peber
  • 50 g mager chorizo
  • 50 g kyllingebryst
  • 100 g skyr
  • 50 g salattern
  • 3+ nigellafrø

Sådan gør du:

  1. Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Pil og hak løg groft.
  2. Kom alt i en gryde, tilsæt vand og bouillonpulver, og kog grøntsagerne møre. Blend alt inklusive kogevandet til en ensartet suppe.
  3. Tilsæt knust hvidløg, og smag til med æblecidereddike, salt og peber.
  4. Skær chorizo og kyllingebryst i skiver, og rist på en tør pande.
  5. Servér suppen med chorizo, skyr og smuldret fetaost. Pynt med nigellafrø. Denne suppe er tyk. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.