rødkålssalat med feta

Rødkålssalat med feta

Skøn knasende salat.

4

Ingredienser

  • 1⁄4 rødkålshoved
  • 1 fintsnittet rødløg
  • 50 g smuldret gedeost, evt. gedefeta
  • 200 g blåbær
  • ½ dl ristede, salte græskarkerner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sherryeddike eller kirsebærbalsamico
  • salt, peber
  • lidt bredbladet persille
  • 4 speltboller

  1. Sådan gør du: Snit kålen fint, læg den i en skål med iskoldt vand, og sæt den i køleskabet i 20-30 minutter. Afdryp og dup kålen tør, før den blandes og smages til med de øvrige ingredienser. Server salaten med lidt bredbladet persille og lune speltboller.
  2. Energi pr. person: 380 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%