Rødkålssalat med makrel og pistacienødder
Salaten her indeholder gode fedtstoffer fra både makrellen og pistacienødderne.
Ingredienser
- 27 g protein
- 500 kcal pr. portion
- 1 person
- fisken fra 2 dåser makrel
- 100 g rødkål, rå
- 1 håndfuld rucola
- 1/4 rødløg
- 2 spsk kapers
- 1/2 gul peberfrugt
- 1 tsk mayonnaise
- 2 spsk hasselnøddeolie eller olivenolie med citron
- 2 spsk hvidvinseddike
- salt og peber
- bredbladet persille
- 1 citron
- 1/ Hvis du bruger makrel i tomat, skal du starte med at presse lidt af tomatsaften fra.
- 2/ Snit kålen fint og vend den med rucola. Snit rødløget i skiver og peberfrugten i tern.
- Vend kålen med rødløg, peberfrugt og kapers. Hæld olie og hvidvinseddike over salaten. Drys med salt og peber.
- 3/ Kom makrellen på toppen af salaten.
- 4/ Rist pistacienødderne på en tør pande i nogle minutter.
- 5/ Pynt med persille og skriver af citron.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Kalv på spyd og nem sommersalat