Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
Græskar er fyldt med kerner, som kan ristes og bruges som lækker snack. Brug kernerne fra dit Halloweengræskar til en en skøn Halloweensnack.
Total:50 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ristede græskarkerner
- Friske græskarkerner fra et græskar
- Salt
- Rapsolie
- Vand
Sådan rister du de perfekte græskarkerner
- Tænd ovnen på 160 grader.
- Skrab kernerne ud af dit græskar og rens kernerne, så de er helt frie for græskarkød. Brug evt. et dørslag eller en salatslynge.
- Læg kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. Put lidt salt i vandet og lad det koge i ca. 20 minutter.
- Hæld vandet fra græskarkernerne og bred græskarkernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Hæld lidt rapsolie over kernerne, og drys med salt. Rist kernerne i ovnen ved 160 gr. i ca. 30 min. Vend græskarkerner ca. hvert 10. minut.
- De ristede græskarkerner er færdige, når de bliver faste og ikke længere er bløde. Krydr med ekstra salt, hvis det ønskes.
- Tag dem ud af ovnen og lade dem køle af inden serveringen.
De bedste opskrifter til halloween
-
Halloween pølsehorn
-
Halloween drink: Vampyr-blod
-
Halloweenkage: Bag dit eget 'græskar'
-
Spøgelsesboller til Halloween
-
Vafler med græskar
-
Halloweencupcakes: Edderkoppekager
-
Cupcakes til Halloween
-
Græskarsuppe i græskar
-
Halloweenkager: Spindelvævsmuffins
-
Halloweendrink: Vampyrblod
-
Halloweensnacks: Marcipangræskar
-
Halloweenkage: Spøgelseslagkage
-
Halloween: Afskårne fingre af marcipan
-
Halloweensnack: Sådan rister du de perfekte græskarkerner
-
Halloweenkage: Græskartærte med edderkoppespind