Krebsehalesalat med ingefærdressing

Krebsehalesalat med ingefærdressing

Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.

4

Ingredienser

  • Marinade:
  • 2 spsk soja
  • 1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
  • 1 finthakket rød chili.
  • Grønt:
  • 1 avocado i tern
  • 1 agurk i tern
  • 300 g feltsalat
  • 1 hoved friseesalat.
  • Dressing:
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 3 vindruekerneolie
  • 1 tsk honning
  • saft fra ½ lime.
  • 300 g krebsehaler. 

Sådan gør du

  1. Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
  2. Pisk dressingen sammen.
  3. Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.

TIP

Hvis du synes, at frisk ingefær har en for stærk smag til krebsehalesalaten, kan dressingen sagtens tilberedes uden.