Sarah Bernhardt kager
Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.
20-25 Sarah Bernhardt kager
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- 20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)
- Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
- 200 g god, mørk chokolade
- 2 dl piskefløde
- Pynt til Sarah Bernhardt:
- ca. 50 g god, mørk chokolade
- ½ tsk. olie
- kandiserede violer
Sådan laver du Sarah Bernhardt kager
- Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.
- Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.
- Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.