4 fantastiske dips til din sommermad
Giv din mad ekstra smag med fire fantastiske dips. De er perfekte til grill, salat & nybagt brød.
4
Ingredienser
- 1. STÆRK MED SPINAT
- 150 g babyspinat
- 40 g smuttede mandler
- 1 dl mynteblade
- 1 spsk reven citronskal
- 1,5-2 dl yoghurt naturel
- salt, peber
- 1 tsk olivenolie
- 2. GO TOMATO
- 150 g soltørrede tomater (velafdryppede i olie)
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk pinjekerner
- lidt god balsamico
- salt, peber
- 3. DYP I BØNNER
- 1 dåse velafdryppede
- hvide bønner
- 1-2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 5-6 valnøddekerner
- 3-4 soltørrede tomater
- 2-3 spsk minimælk
- salt, peber
- 4. FRISK PÅ DET HELE
- 2,5 dl fraiche 9%
- 2-3 fed knust hvidløg
- 1-2 spsk dijonsennep
- 1,5 dl hakket persille
- salt, peber
Sådan gør du:
- 1. STÆRK MED SPINAT
- Blancher spinatbladene, afdryp og knug dem fri for væde. Blend spinat, mandler og mynte med citronskal og yoghurt, smag til med olivenolie, salt og peber.
- GOD TIL: Fisk og lammekød
- 2. GO TOMATO
- Blend tomater, hvidløg og pinjekerner. Smag til med balsamico, salt og peber.
- GOD TIL: Bruschetta, pasta, kylling og grønsage
- 3. DYP I BØNNER
- Blend alle ingredienserne sammen og smag godt til med salt og peber.
- GOD TIL: Ristet rugbrød, grønsager og grillet kød.
- 4. FRISK PÅ DET HELE
- Rør og smag fraichen til med de øvrige ingredienser.
- GOD TIl: Det hele.