Sprøde pita-chips med radisedip
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Bagetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 dl græsk yoghurt (evt. halvdelen rygeost)
- 1 tsk dijonsennep
- 1 usprøjtet citron
- 1 bdt radiser
- 1 bdt persille eller mynte
- salt og peber
- Chips:
- 3-4 pitabrød – gerne grove
- 2-3 spsk olivenolie
- Drys:
- nigellafrø (jomfru i det grønne), birkes, sesam eller hørfrø
- Tænd ovnen på 180 gradervarmluft.Flæk pitabrødene påden flade led og pensl„indersiderne“ med olivenolie. Drys evt. med frø og del hver pitacirkel i 6-8 trekanter. Læg dem på bageplader med bagepapir og bag dem sprøde 8-10 min.
- Rør yoghurten cremet og tilsæt sennep ogfintrevet citronskal. Smag til med citronsaft,salt og peber.
- Rens radiserne og skær dem i tynde skiver ellerbittesmå tern. Hvisradisebladene er pæne, så skyl, tør og hakdem. Skyl persille ellermynte og hak den.
- Rør radiser og grønt i dippenog server med de sprøde pitachips.