Squashspaghetti med bolognese
Spar på pastaen, og lav en langt sundere "squash-version".
Næringsindhold
- Energi pr. person:339 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:55 %
- Kulhydrat:18 %
Squashspaghetti med bolognese til 1 person
Total:30 minutter
Ingredienser
- Squashspaghetti med bolognese
- 20 g parmaskinke
- 25 g løg
- 1 fed hvidløg
- 170 g magert hakket oksekød
- 1 stilk bladselleri
- 150 g dåsecherrytomater
- 10 g tomatpuré
- 2 tsk oregano timian rosmarin
- salt
- peber
- 150 g squash
- 5 g parmesan
Sådan laver du squashspaghetti med bolognese
- Skær parmaskinken i tern, og svits dem. Pil og hak løg, og tilsæt knust hvidløg. Lad det brune let.
- Tilsæt kød, og brun det med. Skær bladselleri i små tern, og tilsæt dem sammen med dåsetomat, tomatpuré og krydderier. Lad kødsovsen simre 30 minutter, til kødet er helt mørt.
- Skær squashen i spaghettistrimler. Hæld kogende vand på dem, og lad dem trække i 2 minutter.
- Hæld vandet fra, og anret squashspaghettien med kødsovsen. Høvl lidt parmesanost på toppen.