sense-kost opskrift på tigerrejser

Sense-kost-opskrift: Stegte tigerrejer med glasnudler og enokisvampe

Lækker og nem aftensmad, der kan indgå i din sense kostplan. Her får du en helt ny sense kost opskrift på hurtig aftensmad af Suzy Wengel, der står bag den populære kur, "Spis dig sund & slank med Sense"

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    564 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    56 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Stegte tigerrejer med glasnudler og enokisvampe til 2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Tigerrejer:
  • 500 g tigerrejer, ferske fra frost
  • 3 spsk limesaft
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 1 grøn chili
  • 1 forårsløg
  • 2 spsk olie
  • 2 håndfulde ærter, gerne friske
  • salt og peber
  • Andet:
  • 80 gram glasnudler, før tilberedning
  • 1 håndfuld enokisvampe
  • 1 l kogende vand
  • Pynt:
  • Koriander
  • bredbladet persille
  • 2 skiver lime

Sådan laver du stegte tigerrejer (Sense kost)

  1. Vend de optøede tigerrejer i limesaft, og lad dem afdryppe i en si. Skær hvidløg og chili i små tern.
  2. Skær forårsløg i skrå 3-4 mm tykke skiver. Varm olien i en wok, og svits kort hvidløg og chili.
  3. Kom rejerne i, og steg dem til de er blevet lyserøde. Vend forårsløg og ærter i. Krydr med salt og peber.
  4. Kom glasnudler og enokisvampe i hver deres skål. Hæld vand på, og lad dem stå i et par minutter.
  5. Si vandet fra, og server sammen med tigerrejerne. Pynt med krydderier og limeskive.