Wokkylling med ris & grønt
Pindemad er perfekt til picnickurven.
4
Ingredienser
- 350-400 g kyllingebryst
- 1 spsk olie
- salt, peber
- 2-3 fed snittede hvidløg
- 1 udkernet, snittet grøn chili
- 2-3 stilke snittet bladselleri
- 2-3 snittede porrer
- et par håndfulde spinatblade
- 300 g kogte røde ris
- 2 spsk oystersauce
- 1 spsk fishsauce
- 0,5 dl sojasauce
- 50 g ristede, salte cashewnødder
- Sådan gør du: Skær kyllingekødet i passende stykker. Varm olien i en wok, brun kødet på alle sider, og drys salt og peber på. Tag kyllingekødet op. Svits hvidløg og chili, og bland bladselleri og porrer ved. Svits kort, før kyllingekødet lægges tilbage i wokken. Steg kort, og tilsæt derefter spinatblade samt ris. Bland oyster-, fish- og sojasauce, hæld blandingen i wokken, og steg i yderligere 1-2 minutter. Smag til med yderligere krydderier, og server med salte cashewnødder.
- ● ● ● Energi pr. person: 560 kcal, fedt 28 %, protein 23 %, kulhydrat 49 %