Wokret med kylling

Wokkylling med ris & grønt

Pindemad er perfekt til picnickurven.

4

Ingredienser

  • 350-400 g kyllingebryst
  • 1 spsk olie
  • salt, peber
  • 2-3 fed snittede hvidløg
  • 1 udkernet, snittet grøn chili
  • 2-3 stilke snittet bladselleri
  • 2-3 snittede porrer
  • et par håndfulde spinatblade
  • 300 g kogte røde ris
  • 2 spsk oystersauce
  • 1 spsk fishsauce
  • 0,5 dl sojasauce
  • 50 g ristede, salte cashewnødder

  1. Sådan gør du: Skær kyllingekødet i passende stykker. Varm olien i en wok, brun kødet på alle sider, og drys salt og peber på. Tag kyllingekødet op. Svits hvidløg og chili, og bland bladselleri og porrer ved. Svits kort, før kyllingekødet lægges tilbage i wokken. Steg kort, og tilsæt derefter spinatblade samt ris. Bland oyster-, fish- og sojasauce, hæld blandingen i wokken, og steg i yderligere 1-2 minutter. Smag til med yderligere krydderier, og server med salte cashewnødder.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 560 kcal, fedt 28 %, protein 23 %, kulhydrat 49 %