Orientalsk wok med oksekød og rejer
Hurtig hverdagsmad med smag af Østen.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 200 g skært oksekød (meget tynde strimler)
- 1 tsk olie
- ½ frisk chili
- 100 g champignon
- 1-2 gulerødder
- 1 porre
- 2 tsk karry
- 1 dl oksebouillon
- 1 peberfrugt
- ½ dåse bambusskud eller orientalske grønsager
- 2 tsk sojasovs
- 100 g rejer
- salt og peber
- Tilbehør: kogte ris eller nudler samt salat
- Rens grønsagerne og skær dem i tynde strimler.
- Brun kødet i en varm wok med olie og tilsæt chili, champignon, gulerødder, porre og karry.
- Steg nogle min. under omrøring og tilsæt bouillon, peberfrugt, bambusskud og soja.
- Lad retten simre 8-10 min. og smag til med salt og peber.
- Tag wokken af varmen og vend rejerne i.
- Servér straks med det valgte tilbehør.