Ørredsalat i sprøde skåle
Næringsindhold
- Energi pr. person:544 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:53 %
4
Ingredienser
- 8 majstortillas
- 250 g røget ørredfilet
- 3 appelsiner
- 1 grapefrugt
- 1 lille bdt. grønne asparges
- 3 stilke bladselleri
- 2 avocadoer
- lidt friseesalat
- 1 dl syrnet fløde 9%
- citronsaft og revet citronskal
- salt, peber.
Sådan gør du
- Lun tortillaerne 1 minut i ovnen, så de bliver bløde. Læg dem i hver sin skål, så de får formen, og sæt skålene i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter, til tortillaerne er gyldne og sprøde. Tag dem ud af skålen og køl af.
- Bræk ørredfileterne i mindre stykker.
- Skær skrællen af appelsinerne og grapefrugten, og skær fileterne fri af hinden.
- Snit asparges og bladselleri.
- Skær avocadokødet i skiver.
- Bland forsigtigt det hele med lidt friseesalat og fordel det i de sprøde kurve. Servér straks med en dressing af syrnet fløde smagt til med citronsaft og-skal samt salt og peber.