Dejlig ovnbagt fisk med spinatsalat
Ovnbagt hvid fisk smager dejligt og bliver så lækkert mørt. Prøv denne opskrift med urter, klassisk tatarsauce og spinatsalat til.
Næringsindhold
- Energi pr. person:451 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:51 %
- Kulhydrat:29 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g lyssej, torskefilet, kulmule el. anden fast, hvid fisk
- Salt og peber
- Ca. 1 dl groftskåret kryddergrønt som dild, persille, kørvel, purløg
- Limesaft
- 150 g spinatblade
- 1 dl kogte belugalinser
- 100 g granatæblekerner
- 1,5 dl græsk yoghurt 2 %
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. afdryppede kapers
- 2 spsk. hakket, syltet agurk
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket løg
- 1 tsk. honning
Sådan gør du:
- Læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt, peber og krydderurter på, og dryp med limesaft.
- Dæk fisken med et stykke bagepapir, og bag den i ovnen ved 200 grader, 15-20 minutter, til fisken er fast.
- Lav tatarsaucen imens: Rør og smag yoghurten til med alle de nævnte ingredienser, inklusiv salt og peber.
- Bland ingredienserne til salaten, og servér den til fisken sammen med tatarsaucen.