Ovnbagt fisk med spinatsalat

Dejlig ovnbagt fisk med spinatsalat

Ovnbagt hvid fisk smager dejligt og bliver så lækkert mørt. Prøv denne opskrift med urter, klassisk tatarsauce og spinatsalat til.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    451 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    51 %
  • Kulhydrat:
    29 %

2 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 500 g lyssej, torskefilet, kulmule el. anden fast, hvid fisk
  • Salt og peber
  • Ca. 1 dl groftskåret kryddergrønt som dild, persille, kørvel, purløg
  • Limesaft
  • 150 g spinatblade
  • 1 dl kogte belugalinser
  • 100 g granatæblekerner
  • 1,5 dl græsk yoghurt 2 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. afdryppede kapers
  • 2 spsk. hakket, syltet agurk
  • 1 spsk. hakket persille
  • 1 spsk. hakket løg
  • 1 tsk. honning

Sådan gør du:

  1. Læg fisken på et stykke bagepapir, drys salt, peber og krydderurter på, og dryp med limesaft.
  2. Dæk fisken med et stykke bagepapir, og bag den i ovnen ved 200 grader, 15-20 minutter, til fisken er fast.
  3. Lav tatarsaucen imens: Rør og smag yoghurten til med alle de nævnte ingredienser, inklusiv salt og peber.
  4. Bland ingredienserne til salaten, og servér den til fisken sammen med tatarsaucen.