Spis godt brød til og så noget kogt kylling eller et godt stykke kød. Rødbedesalaten smager faktisk endnu bedre dagen derpå. Hvis du er i legehumør, så prøv at tilføje flere krydderier. En smule chili, lidt knust frisk rosmarin, lidt frisk timian eller knuste rosenblade er alle sager, der er værd at lege med.
Mormordippen har sit navn fordi den minder om ”mormordressing”, der er en pendant til den klassiske fløde-eddike-citron-sukker dressing, som man normalt får på grøn salat. Det er den dressing, der får dig til at overveje, om du skal drikke resterne direkte af skålen eller styre dig. Her får du en tilsvarende lækker smag, blot i tyk form, der hænger fast på grøntsagsstængerne.
Mængde: Nok dip til mange måltider.
Tilberedningstid: Fem til ti minutter.
Holdbarhed: Mormordippen holder sig frisk op til en uge i køleskabet, hvis du opbevarer den i en ren beholder og bruger en ren ske til at tage med hver eneste gang.
Anvendelse: Som mellemmåltid, forret og natmad.