Påskeæg med limoncello

Påskeæg med limoncello

Skønne hjemmelavede påskeæg med marcipan, hvid chokolade og limoncello. Se her, hvordan du laver dem:

30 påskeæg

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 rulle marcipan (375 g)
  • 1 dl limoncello
  • 50 usaltede pistaciekerner
  • 1 usprøjtet lime
  • 200 g hvid chokolade
  • Pynt: hindbærstøv

Sådan laver du hjemmelavede påskeæg med marcipan

  1. Hak marcipanen ud i en skål.
  2. Hæld limoncello over.
  3. Hak pistaciekernerne helt fint. Skyl og riv skallen af limefrugten.
  4. Ælt marcipanen sammen med hakkede pistaciekerner og limeskal til en ensartet masse.
  5. Form marcipanmassen til små påskeæg på størrelse med et vagtelæg.
  6. Smelt hvid chokolade over vandbad. Sæt et træspyd i hvert æg, og dyp det i den smeltede hvide chokolade.
  7. Drys med det samme med hindbærstøv. Sæt spydene med æggene i et glas med sukker – så er der styr på dem.
  8. Tip Limoncello er en frisk italiensk citronlikør. Hvis man opbevarer den på frost, smager det skønt med et lille glas efter maden.