Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer

Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer

Pad tahi er en klassiker, der består af nudler, rejer og kylling.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • ¼ hvidkål
  • 250 g gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stykke ingefær, ca. 5-6 cm på størrelse med en tommelfinger
  • 2 kyllingebryster
  • 1 bakke bønnespirer
  • 400 g brede risnudler
  • 200 g tigerrejer uden skal
  • 6 spsk soja
  • 3 sesamolie
  • 2 spsk Fish Sauce

Sådan laver du kylling og tigerrejer

  1. 1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.
  2. 2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.
  3. 3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.
  4. 4. Varm det hele igennem og servér straks.

Tip

Kan du ikke skaffe risnudler kan du sagtens bruge ægnudler eller almindelig pasta som linguine eller spaghetti.