Sund snack: Lækre paleomuffins
Lækre muffins bagt på sunde råvarer − og helt uden mel.
14 stk.
Ingredienser
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g hørfrø
- 100 g sesamfrø
- 100 g mandler
- 100 g valnødder eller hasselnødder
- 5 æg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 tsk. salt
- 100 g tørrede
- frugter i små
- stykker (f.eks. figner og abrikoser)
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne til de små muffins sammen og fordel massen i 14 muffinforme af silikone. Glat overfladen og bag brødene i ovnen ved 160 grader i ca. 50 min. Afkøl brødene i formene, før de tages ud. Du opbevarer bedst dine paleomuffins i køleskabet, hvor de kan holde sig i cirka en uge.
- Energi pr. stk.: 330 kcal, fedt 70%, protein 15%, kulhydrat 15%, kostfibre 6g