brød

Sund snack: Lækre paleomuffins

Lækre muffins bagt på sunde råvarer − og helt uden mel.

14 stk.

Ingredienser

  • 100 g græskarkerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g hørfrø
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g mandler
  • 100 g valnødder eller hasselnødder
  • 5 æg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 100 g tørrede
  • frugter i små
  • stykker (f.eks. figner og abrikoser)

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienserne til de små muffins sammen og fordel massen i 14 muffinforme af silikone. Glat overfladen og bag brødene i ovnen ved 160 grader i ca. 50 min. Afkøl brødene i formene, før de tages ud. Du opbevarer bedst dine paleomuffins i køleskabet, hvor de kan holde sig i cirka en uge.
  2. Energi pr. stk.: 330 kcal, fedt 70%, protein 15%, kulhydrat 15%, kostfibre 6g