Pandekager med hasselnødder og nutella

Pandekager med hasselnødder og nutella

Lækre, tynde hasselnøddepandekager toppet med nutella og dejligt ristede hasselnødder. Spis dem til morgenmad, som mellemmåltid eller til dessert.

Ca. 20 pandekager

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Pandekager med hasselnødder og nutella
  • 25 g hasselnødder
  • 75 g hvedemel
  • 1 spsk sukker
  • 1 nip salt
  • 4 æg
  • 300 ml mælk
  • smør (til stegning)
  • Topping:
  • nutella/hasselnøddesmørepålæg
  • mørk chokolade
  • ristede hasselnødder

Sådan laver du pandekager med hasselnødder og nutella

  1. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af i et rent viskestykke. Lad hasselnødderne køle helt af, og blend dem til mel.
  2. Kom hasselnøddemel, hvedemel, sukker, salt og æg i en skål, og pisk det godt sammen. Tilsæt mælk under piskning. Pisk, til dejen er fri for klumper.
  3. Bag tynde pandekager på en pande i godt med smør. Servering: Server pandekagerne lune toppet med nutella og/eller mørk chokolade og grofthakkede hasselnødder.

Tip

Prøv også at krydre hasselnøddepandekagerne med en lille skefuld stødt kanel!