Sund pandestegt fisk med edamame-dip
Stegt hvid fisk smager himmelsk! Prøv denne opskrift på pandestegt fisk med tomater og edamame-dip, der er sund og nem at lave i en travl hverdag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:388 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:56 %
- Kulhydrat:18 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 500 g fast hvid fisk med skind i pæne, store stykker, f.eks kulmule
- Salt og peber
- 2 tsk. olivenolie
- 400 g cherrytomater
- Mynte
- 150 g edamamebønner (frosne optøede)
- 1 fed knust hvidløg
- 1 udkernet, grofthakket, rød chili
- ½ tsk. flaget havsalt
- 1 dl græsk yoghurt 2 %
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne til edamame-dippen i en foodprocessor, og blend dem. Smag til med salt og peber.
- Drys salt og peber på fisken.
- Steg den på skindsiden i et par minutter, vend og steg den på den anden side.
- Giv tomaterne et lille snit, kom dem i panden og steg videre til de safter.
- Drys mynte over, og servér.