Pandestegt fisk

Sund pandestegt fisk med edamame-dip

Stegt hvid fisk smager himmelsk! Prøv denne opskrift på pandestegt fisk med tomater og edamame-dip, der er sund og nem at lave i en travl hverdag.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    388 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    56 %
  • Kulhydrat:
    18 %

2 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 500 g fast hvid fisk med skind i pæne, store stykker, f.eks kulmule
  • Salt og peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 400 g cherrytomater
  • Mynte
  • 150 g edamamebønner (frosne optøede)
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 udkernet, grofthakket, rød chili
  • ½ tsk. flaget havsalt
  • 1 dl græsk yoghurt 2 %

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne til edamame-dippen i en foodprocessor, og blend dem. Smag til med salt og peber.
  2. Drys salt og peber på fisken.
  3. Steg den på skindsiden i et par minutter, vend og steg den på den anden side.
  4. Giv tomaterne et lille snit, kom dem i panden og steg videre til de safter.
  5. Drys mynte over, og servér.