Panna cotta med karamelsirup

Panna cotta med karamelsirup

6 personer

Ingredienser

  • 3 blade husblas
  • 5 dl piskefløde
  • 100 g sukker
  • 1 stang vanilje
  • 1 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
  • Pynt:
  • reven appelsinskal
  • Tilbehør:
  • karamelsirup, appelsinbåde og evt. sprøde, italienske biscotti mandelkager

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Kom fløde, sukker, udskrabet vaniljestang, vaniljekorn og appelsinskal i en gryde, og kog det op. Fjern vaniljestangen. Knug husblassen, og rør den i.
  3. Fordel cremen i 6 portionsforme. Lad cremen stivne i køleskabet i mindst 12 timer eller natten over. Dyp formene i varmt vand. Løsn kanten med en skarp kniv, og vend panna cottaerne ud på tallerkner. Pynt med appelsinskal. Serveres med karamelsirup.