Pannacotta med ribsgele

Pannacotta med ribsgele

Lækker sød fristelse ❤

PANNACOTTA MED RIBSGELE

Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling

(4 pers.)

Pannacotta:

1 vaniljestang

5 dl piskefløde

60 g rørsukker

3 blade husblas

Ribsgele:

2 blade husblas

200 g ribs

100 g sukker

½ dl vand

ribs til pynt

1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.

2. Kom fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde, og kog op ved svag varme i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, og afkøl fløden til fingervarmt.

3. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Vrid den let, og rør den i den fingervarme fløde.

4. Fordel cremen i fire glas, og stil på køl et par timer.

5. Læg husblas i koldt vand i ca. 10 min.

6. Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og kog i ca. 5 min. ved svag varme. Si saften fra, og lad den afkøle til fingervarm. Du skal bruge ca. 1 dl saft.

7. Vrid husblas let, og rør den i ribssaften, til den er opløst.

8. Hæld geleen over den stivnede pannacotta, og stil på køl i ca. 1 time. Pynt med ribs før servering.

TIP

Pynt evt. med frosne ribs - de har en flot mat overflade når de lige kommer ud af fryseren.

► SE OGSÅ: Skyr-panna cotta med ananas og lakrids

► SE OGSÅ: Hyldeblomst panna cotta

► SE OGSÅ: Panna cotta med citronsirup og pistacienødder