Parfait-is med cremeskildpadder

Hjemmelavet is med skildpadder - på den nemme måde

Is på den nemme og billige måde. Her får du en nem og lækker opskrift på hjemmelavet is med chokoladeskildpadder. Se her, hvordan du hurtigt kan lave en hjemmelavet parfait, som du blander med hakkede skildpadder. Skal det være rigtigt nemt, så kan du også blot købe en god vaniljeis og blande den op med skildpadderne. Ligegyldigt hvad, så får du her en supergod og nem opskrift på lækker hjemmelavet is med skildpadder:

6 personer

Ingredienser

  • 8 cremeskildpadder
  • 6 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 3 af de små bægre
  • 90 g sukker
  • korn af 1 stang vanilje
  • ½ l fløde

Sådan laver du hjemmelavet is med skildpadder:

  1. Skær cremeskildpadderne i mindre stykker.
  2. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Pisk vaniljekorn i. Pisk fløden til skum.
  3. Vend skildpadderne i æggemassen, og vend flødeskummet i.
  4. Frys mindst fire timer i en fryseegnet form.
  5. Den hurtige løsning: Bland 1½ l let optøet købt vaniljeis med de hakkede cremeskildpadder. Frys som beskrevet ovenfor.