Påskemuffins

Påskemuffins

Man bliver vist aldrig for gammel til at få besøg af påskeharen, slet ikke hvis den som her overrasker med lækre muffins.

18 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 175 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 1 dl mælk
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g afdryppede ananastern fra dåse
  • 75 g revet hvid chokolade
  • Pynt til 6-8 muffins:
  • 3 spsk. past. æggehvider
  • 1 tsk. citronsaft
  • 200 g flormelis
  • 75 g blødt smør
  • 1 vaniljestang
  • kandiserede violer

  1. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt blødt smør og mælk.
  2. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål. Vend det i æggemassen skiftevis med ananasternene. Vend chokoladen i.
  3. Fordel dejen i smurte muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr. 25-30 min. på midterste ovnribbe.
  4. Pisk æggehviden, citronsaft og flormelis til en sej marengs. Pisk smørret i sammen med kornene fra 1 vaniljestang. Kom det på kagerne ved at bruge en kagesprøjte med stjernetylle. Pynt kagerne med kandiserede violer.