Pasta med kylling, asparges og tomater

Pasta med kylling, asparges og tomater

Pasta er altid en nem og lækker løsning, når der skal hurtig aftensmad på bordet.

4 personer

Pasta med kylling, asparges og tomater

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • 400 g grønne asparges
  • 3 forårsløg
  • 15 g smør
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 dl madlavningsfløde
  • salt, peber
  • 300 g pasta, f.eks. frisk grøn båndpasta
  • Pynt:
  • cherrytomater, oliven, panderistede pinjekerner og basilikum
  • Tilbehør:
  • friskhøvlet parmesanost

Sådan laver du pasta med kylling, asparges og tomater

  1. Skær kyllingekødet i tern.
  2. Knæk den træede ende afaspargesene, og skær demi 3 cm stykker. Snit løgene.Svits løgene i smørret i engryde. Tilsæt bouillon ogcitronsaft. Kog det op. Komkyllingetern i, og lad demsimre 5-6 min. under låg.Kom fløde og asparges i. Kogdet sammen under omrøring2-3 min. Smag til med salt ogpeber.
  3. Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, ogafdryp den i en sigte.Vend pastaen i aspargessaucen.Pynt med halve cherrytomater,oliven, ristedepinjekerner og basilikum. Givfriskhøvlet parmesan til.