Pasta med kylling, asparges og tomater
Pasta er altid en nem og lækker løsning, når der skal hurtig aftensmad på bordet.
4 personer
Pasta med kylling, asparges og tomater
- 500 g kyllingeinderfilet
- 400 g grønne asparges
- 3 forårsløg
- 15 g smør
- 2 dl hønsebouillon
- 2 spsk. citronsaft
- 2 dl madlavningsfløde
- salt, peber
- 300 g pasta, f.eks. frisk grøn båndpasta
- Pynt:
- cherrytomater, oliven, panderistede pinjekerner og basilikum
- Tilbehør:
- friskhøvlet parmesanost
Sådan laver du pasta med kylling, asparges og tomater
- Skær kyllingekødet i tern.
- Knæk den træede ende afaspargesene, og skær demi 3 cm stykker. Snit løgene.Svits løgene i smørret i engryde. Tilsæt bouillon ogcitronsaft. Kog det op. Komkyllingetern i, og lad demsimre 5-6 min. under låg.Kom fløde og asparges i. Kogdet sammen under omrøring2-3 min. Smag til med salt ogpeber.
- Kog pastaen efter anvisningenpå emballagen, ogafdryp den i en sigte.Vend pastaen i aspargessaucen.Pynt med halve cherrytomater,oliven, ristedepinjekerner og basilikum. Givfriskhøvlet parmesan til.