Pasta med kylling, pesto og tomater

Pasta med kylling, pesto og tomater

Man går sjældent galt i byen med en lækker pastaret med kylling og pesto. Prøv denne opskrift.

(4 pers.)

Ingredienser

  • 300 g fuldkornspasta
  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk. olie
  • salt, peber
  • 1 glas færdig pesto
  • 250 g cherrytomater, gerne både gule og røde
  • evt. basilikum
  • Tilbehør:
  • friskrevet parmesanost

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Skær kyllingekødet i tern, og steg det gyldent og gennemstegt i olie. Krydr med salt og peber.
  3. Vend pestoen i den kogte pasta. Fordel kylling og halve cherrytomater over. Pynt, evt. med basilikum. Server med parmesanost.