Pasta og bøf med et orientalsk pift
Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt - nem pastaret med oksekød, kokosmælk, chili og koriander.
Næringsindhold
- Energi pr. person:600 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:22 %
- Kulhydrat:57 %
Pasta og bøf til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 lille spidskål
- 1 rød chili
- 200 g grønne bønner
- 2 oksebøffer, ca. 200 g
- 1 spsk koldpresset rapsolie
- 1 dåse kokosmælk
- 400 g pasta f.eks. taglioline
- 1 bundt frisk koriander
Sådan laver du pasta og bøf
- 1. Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.
- 2. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Nip bønnerne. Skær kødet i strimler. Varm olien i en wok. Steg kødet ved god varme et par minutter, tilsæt chili, presset hvidløg, bønner og spidskål. Vend godt rundt, mens det steger.
- 3. Hæld kokosmælk over og smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Server med bøf, grønt og frisk koriander.
- Energi pr. person: 630 kcal., protein 17%, kulhydrat 57%, fedt 26%
PRØV OGSÅ:Thaisuppe med kokosmælk og rejer
SE MERE:3 skønne desserter med chokolade