Pasta og bøf

Pasta og bøf med et orientalsk pift

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt - nem pastaret med oksekød, kokosmælk, chili og koriander.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Pasta og bøf til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1 rød chili
  • 200 g grønne bønner
  • 2 oksebøffer, ca. 200 g
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • 1 dåse kokosmælk
  • 400 g pasta f.eks. taglioline
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan laver du pasta og bøf

  1. 1. Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.
  2. 2. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Nip bønnerne. Skær kødet i strimler. Varm olien i en wok. Steg kødet ved god varme et par minutter, tilsæt chili, presset hvidløg, bønner og spidskål. Vend godt rundt, mens det steger.
  3. 3. Hæld kokosmælk over og smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Server med bøf, grønt og frisk koriander.
  4. Energi pr. person: 630 kcal., protein 17%, kulhydrat 57%, fedt 26%