Pasta på toscansk
Næringsindhold
- Energi pr. person:750 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
4
Ingredienser
- 25 g tørrede svampe
- 400 g pasta – vælg din favorit
- 50 g chorizo eller anden stærk spegepølse
- 400 g hakket oksekød 10%
- 2 knuste fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 50 g konc. tomatpure
- 4 tomater
- salt, peber
- 200 g ricotta eller hytteost
- persille.
Sådan gør du
- Læg svampene i blød som anvist på emballagen.
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand.
- Skær chorizoen i små tern og svits det sammen med hakket oksekød og hvidløg i olie.
- Pres væden fra svampene og svits dem sammen med kødet i et par minutter.
- Tilsæt tomatpure samt grofthakkede tomater og lad det hele simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Hæld saucen over pastaen, kom lidt ricotta på toppen og drys med hakket persille.