Opskrift på toscansk pasta

Pasta på toscansk

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    750 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    24 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Ingredienser

  • 25 g tørrede svampe
  • 400 g pasta – vælg din favorit
  • 50 g chorizo eller anden stærk spegepølse
  • 400 g hakket oksekød 10%
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 50 g konc. tomatpure
  • 4 tomater
  • salt, peber
  • 200 g ricotta eller hytteost
  • persille.

Sådan gør du

  1. Læg svampene i blød som anvist på emballagen.
  2. Kog pastaen al dente i letsaltet vand.
  3. Skær chorizoen i små tern og svits det sammen med hakket oksekød og hvidløg i olie.
  4. Pres væden fra svampene og svits dem sammen med kødet i et par minutter.
  5. Tilsæt tomatpure samt grofthakkede tomater og lad det hele simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over pastaen, kom lidt ricotta på toppen og drys med hakket persille.