Pink hindbærlemonade

Pink hindbærlemonade

Farven på denne skønne lemonade er ikke til at stå for - og så er den til og med nem at lave. Brug lemonaden som den er i stedet for færdigkøbt saft, eller som et lækkert pink pift i diverse drinks og cocktails.

Giver ca. 2 ½ liter færdigblandet lemonade

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 3 hele økologiske citroner
  • 1 dl citronsaft
  • 200 g frosne hindbær
  • 500 g sukker
  • 5 dl vand

Sådan laver du lemonade med hindbær:

  1. 1. Anbring alle ingredienser i en gryde, og hæld vandet over. Bring blandingen til at simre, og lad den stå og småkoge uden låg i 10 min.
  2. 2. Sigt derefter blandingen igennem en fintmasket si, og hæld den på en skoldet flaske.
  3. 3. Når den er helt afkølet, blander du den med vand eller danskvand i forholdet 1-4.
  4. 4. Servér iskold med isklumper og evt. lidt frisk mynte og et par citronskiver.