Piri Piri kylling
Næringsindhold
- Energi pr. person:475 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:27 %
- Kulhydrat:53 %
4
Ingredienser
- Piri Piri pasta:
- 4 udkernede røde chili
- 1 tsk tørrede chiliflager
- 2 fed knust hvidløg
- 1 tsk havsalt
- 2 tsk rørsukker
- 1 spsk æbleeddike
- 2 tsk olivenolie
- 400 g kyllingefilet.
- Salat af vandmelon:
- Ca. 500 g vandmelon
- 1 håndfuld mynte
- 25 g små sorte oliven
- 1 snittet rødløg
- 100 g feta 5%.
- 225 g røde Camarauge ris.
Sådan gør du
- Stød chilier og chiliflager samt knust hvidløg og salt til en tyk pasta i en morter. Kom chilipastaen i en skål og bland den med sukker, eddike og olie. Skær kyllingekødet i mindre stykker, vend dem i krydderblandingen og sæt dem på spid af træ eller metal.
- Grill spiddene over gode gløder 3-4 minutter på hver side, vend dem jævnligt og beregn ca. 8 minutter i alt.
- Skær vandmelonen i både – fjern eventuelle kerner – skær dem i mindre stykker og vend dem med øvrige ingredienser.
- Kog risene efter anvisningen på pakningen og servér grillspiddene med salat og ris.