Pitabrød med kylling og spidskål
Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.
Pitabrød til 4 personer
Pitabrød med kylling og spidskål
- 4 forårsløg
- 1 lille spidskål
- 4 gulerødder
- 400 g hakket kyllingekød
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. karry
- ½ dl vand
- 3 spsk. sojasauce
- 4 store fuldkornspitabrød, gerne fra frost
- ½ romaine- el. ¼ icebergsalat
- 2 dl græsk yoghurt 0,2 %
Sådan laver du pitabrød med kylling og spidskål
- Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
- Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt.