Pitabrød med kylling og spidskål

Pitabrød med kylling og spidskål

Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.

Pitabrød til 4 personer

Pitabrød med kylling og spidskål

  • 4 forårsløg
  • 1 lille spidskål
  • 4 gulerødder
  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • ½ dl vand
  • 3 spsk. sojasauce
  • 4 store fuldkornspitabrød, gerne fra frost
  • ½ romaine- el. ¼ icebergsalat
  • 2 dl græsk yoghurt 0,2 %

Sådan laver du pitabrød med kylling og spidskål

  1. Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
  2. Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt.