Pizza

Nem & sund: Pizza med kartofler, rosmarin & mozzarella

Denne pizza er indbegrebet af 'less is more'. Vi bager den klassiske pizza bianco med rugmel, hvilket både giver pizzaen et smagsmæssigt og fibermæssigt pift

Pizza med kartofler, rosmarin & mozzarella

  • 1 portion pizzadej
  • olivenolie til pensling
  • 2 store bagekartofler
  • 125 g mozzarella
  • 2 kviste rosmarin
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Rul dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dejen over det hele med olivenolie.
  2. Skær kartoflerne i tynde skiver med skræl på - eventuelt på et mandolinjern - og læg dem på dejen.
  3. Skær eller riv mozzarellaen i små stykker og fordel dem over kartoflerne.
  4.  Riv bladene af rosmarinkvistene og spred dem ud over pizzaen. Krydr med salt og peber.
  5. Bag pizzaen ved 220 grader i 10 minutter. Skru ned til 200 grader og bag yderligere 10-15 minutter.