Lækker poke bowl: Sådan laver du den selv
Få en skøn opskrift på en nem og lækker poke bowl med ris, avocado og fisk. Her får du Louisa Lorangs skønne opskrift på en nem poke bowl, du sagtens kan lave selv derhjemme. Se hvordan, du laver poke bowls her:
Næringsindhold
- Energi pr. person:496 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:29 %
- Kulhydrat:47 %
2 poke bowls
Total:40 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- RIS:
- 1 dl jasminris
- Salt
- 2 spsk. eddike
- ½ spsk. sukker
- 3 dl blomkål
- Salt
- FISK:
- 150 g kogt torsk
- 150 g rejer
- 1 dl limesaft
- ½ avocado
- 3 forårsløg
- ½ grøn chili
- Salt
- MAYO:
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. misopaste
- ½ tsk. soja
- ½ tsk. flydende honning
- TOPPING:
- 100 g ananas
- Syltet ingefær
- Lidt forårsløg
- Koriander
- Ristede sesamfrø
- Limebåde
Sådan laver du poke bowls
- Kog risene efter anvisningen. Vend salt, eddike og sukker med de varme ris.
- Riv blomkålen og vend den i. Skær torsk og rejer i mindre stykker. Vend begge dele med lime. Skær avocadoen i tern og vend den med fisken.
- Snit forårsløg og chili fint. Vend det hele med fisken, og smag til med salt.
- Rør mayonnaise med miso, soja og honning. Smag til. Skær ananassen i mundrette stykker.
- Anrét risen i store skåle. Top med fisk, ananas, ingefær, snittede forårsløg, koriander og sesam.
- Servér straks med limebåde og mayo.