Kamsteg med tun sauce "Porche tonnato"
Brug resterne fra dagen i forvejen. Her er det kamsteg med tun sauce og sprød salat.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- Tonnato sauce:
- 1 dåse tun
- 2 spsk fromage frais
- ½ dl olivenolie
- 2 tsk hvidvinseddike
- ½ tsk groft salt
- sort peber.
- Rester af kamsteg
- ½ bakke rucola
- peber
- 2-3 hoveder julesalat
- rester af bagte kartofler – ca ½ kg
- et halvt bundt estragon.
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
Sådan laver du kamsteg med tun sauce
- 1. Kom ingredienserne til tonnato-sauce i en blender eller foodprocessor og blend til en cremet dressing. Smag til om der mangler salt eller eddike.
- 2. Skær kødet i tynde skiver. Anret dem på et fad og kom dressingen over. Pynt med rucola og groftkværnet peber.
- 3. Snit julesalaten groft og vend med de bagte kartofler og plukket estragon. Dryp med olie og vend sammen med eddike. Server til kødet.