Opskrift på kamsteg med tun sauce 'Porche tonnato'

Kamsteg med tun sauce "Porche tonnato"

Brug resterne fra dagen i forvejen. Her er det kamsteg med tun sauce og sprød salat.

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Tonnato sauce:
  • 1 dåse tun
  • 2 spsk fromage frais
  • ½ dl olivenolie
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • sort peber.
  • Rester af kamsteg
  • ½ bakke rucola
  • peber
  • 2-3 hoveder julesalat
  • rester af bagte kartofler – ca ½ kg
  • et halvt bundt estragon.
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike

Sådan laver du kamsteg med tun sauce

  1. 1. Kom ingredienserne til tonnato-sauce i en blender eller foodprocessor og blend til en cremet dressing. Smag til om der mangler salt eller eddike.
  2. 2. Skær kødet i tynde skiver. Anret dem på et fad og kom dressingen over. Pynt med rucola og groftkværnet peber.
  3. 3. Snit julesalaten groft og vend med de bagte kartofler og plukket estragon. Dryp med olie og vend sammen med eddike. Server til kødet.

Tip

Dette er en variant over den klassiske italienske ret, vitello tonnato, som traditoinelt laves med kalvekød (vitello).