Frittata med porre
4
Ingredienser
- Frittata:
- 2 tynde porrer i skiver
- 2 spsk olivenolie
- 10 økologiske æg
- 1 dl skummetmælk
- salt og friskkværnet peber.
- Courgetter:
- 1 courgette i skiver
- lidt olie til stegning
- 2 tsk stødt koriander
- 100 g lyse rosiner
- 50 g pinjekerner
- salt og friskkværnet peber.
Sådan gør du
- Steg porrerne i lidt olie på en pande, drys med salt og peber, og hæld det i et ildfast fad.
- Pisk æg og skummetmælk, salt og peber. Hæld æggemassen over porrerne og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
- Steg imens courgetten i olie og stødt koriander, tilsæt lyse rosiner og pinjekerne og lad det simre 5 minutter mere, smag til med salt og peber.
- Servér de lune courgetter til den varme frittata, som også kan serveres kold.