Frittata med porre

Frittata med porre

4

Ingredienser

  • Frittata:
  • 2 tynde porrer i skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 10 økologiske æg
  • 1 dl skummetmælk
  • salt og friskkværnet peber.
  • Courgetter:
  • 1 courgette i skiver
  • lidt olie til stegning
  • 2 tsk stødt koriander
  • 100 g lyse rosiner
  • 50 g pinjekerner
  • salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

  1. Steg porrerne i lidt olie på en pande, drys med salt og peber, og hæld det i et ildfast fad.
  2. Pisk æg og skummetmælk, salt og peber. Hæld æggemassen over porrerne og stil fadet i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
  3. Steg imens courgetten i olie og stødt koriander, tilsæt lyse rosiner og pinjekerne og lad det simre 5 minutter mere, smag til med salt og peber.
  4. Servér de lune courgetter til den varme frittata, som også kan serveres kold.

Frittata med porre

Det er en rigtig god vegetarret – eller bare til en dag uden kød. Du kan også servere den på parmaskinke eller med kogt skinke.